GDDM logo

ENGLISH

 

RODO szkolenie Zduńska Wola Łask Pabianice Łódź kurs. Potrzebujesz dokumentacji RODO? Zapraszam na moje szkolenie :)


 

Witaj w GDDM

Szkolenie RODO - kurs RODO mała firma

kurs Zduńska Wola: 29.05.18r.- trwają zapisy, 23 i 25 maja (brak miejsc), cena: 350 zł + VAT.

Każde szkolenie trwa 7 godzin lekcyjnych. W trakcie szkolenia przygotujesz zarys niezbędnej dokumentacji RODO dla Twojej firmy. W domu ją dokończysz i RODO nie będzie już stanowić zagrożenia dla Twojej firmy.

Jeżeli reprezentujesz większą firmę niż kilkuosobowa, biuro rachunkowe lub sklep komputerowy - szkolenie podstawowe może nie wystarczyć. Skontaktuj się telefonicznie, porozmawiamy i ustalimy Twoje potrzeby. Może spotkamy się indywidualnie: szkolenie, doradztwo, wdrożenie. Cena już od 350 zł netto.

poswojsku.info bezpłatne szkolenia i porady RODO on-line

Zduńska Wola Łask Pabianice Łódź- rodzinne strony. Wspieranie lokalnego biznesu to zaszczyt!

Informacje, zapisy: biuro ( @ ) gddm.com.pl, GSM 509869388, Zduńska Wola.

 

 

RODO opis szkolenie

RODO dotyczy każdej firmy. Także Twojej.

Na moim szkoleniu z RODO poznasz fundamenty wiedzy, którą musisz posiadać jako właściciel firmy lub pracownik odpowiedzialny za ochronę danych osobowych.

Analiza stanu Twojej/ego firmy/pracodawcy odnośnie RODO, to czynnik niezbędny, abyś nie otrzymał/a kary. To także znajdziesz w moim szkoleniu z RODO.

Przygotowanie dokumentacji RODO - wiesz co trzeba przygotować? Nie? Zapraszam na moje szkolenie z RODO.

REFERENCJE - szkolenia RODO

poswojsku.info bezpłatne szkolenia i porady on-line

W godzinach 9-17 często prowadzę szkolenia, więc czasami trudno się do mnie dodzwonić. Późnym popołudniem, do 23 - jestem przy telefonie. Zachęcam do kontaktu mailowego :). Przewidywane terminy kolejnych szkoleń RODO: Zd Wola: 29.05.18r, Sieradz: 30.05.18r, Wieluń: 12.06.18r

RODO plan szkolenie

Powitanie uczestników, wprowadzenie do RODO

RODO Ustawa o ochronie danych osobowych – wyjaśnienia dotyczące kontekstu wprowadzenia ustawy dla firm i instytucji publicznych

Dane osobowe, przetwarzanie danych, profilowanie

Zbiór danych: rodzaje, przykłady

Inspektor Ochrony Danych (DPO/IOD) – kontra Administrator Bezpieczeństwa Informacji (ABI)

Technologia w RODO: strony www, serwery, maile

Podstawy prawne- zasady dotyczące przetwarzania danych osobowych - osoba, firma

Uprawnienia osób objętych ochroną RODO

Administrator Danych – obowiązki, wytyczne, współdziałanie

Ocena skutków dla ochrony danych - ryzyko związane z ochroną danych – szacowanie, zabezpieczenia

Przetwarzanie danych osobowych w imieniu Administratora Danych

Organy nadzorcze, właściciele a system kar RODO

Podsumowanie szkolenia

RODO: szkolenie warsztaty- Pobierz szczegółowy plan w formacie .pdf

RODO nie jest czymś uniwersalnym. Każda firma potrzebuje dokumentacji dopasowanej do swojej specyfiki. Tylko wówczas będzie właściwie chronić interesy swoje i osób, których dane przechowuje. Dlatego nie wierz w to, że możesz w internecie kupić wzory dokumentacji RODO. Takie uniwersalne dokumenty RODO po prostu nie istnieją. Wydasz pieniądze, a temat RODO i tak będzie stanowił problem dla Twojej firmy :(. Zapraszam na moje szkolenie, a także warsztaty- wspólnie przygotujemy właściwą dokumentację dla Ciebie i Twojej firmy.

 

RODO szkolenie

szkolenie ogólne RODO dla przedstawicieli firm.

Kurs teoretycznej wiedzy z zakresu RODO.

szkolenie RODO w formule warsztatowej dla przedstawicieli firm.

Dwudniowe warsztaty na których uczestnicy przygotowują podstawową dokumentację RODO.

szkolenie RODO on-line - wprowadzenie do RODO.

Bezpłatne szkolenie on-line z podstaw RODO: portal edukacyjno-informacyjny nie tylko dla menedżerów.

poswojsku.info bezpłatne szkolenia i porady on-line

DANE ADRESOWE

w czym mogę pomóc?

serdecznie zapraszam ;)

biuro(at)gddm.com.pl

Zd Wola Paprocka 86

GSM 509 869 388

Zduńska Wola Łask Pabianice Łódź - doradztwo, dokumentacja i analizy RODO.

 

poswojsku.info bezpłatne szkolenia i porady RODO on-line

Wspieranie lokalnego biznesu w zakresie RODO to dla mnie przyjemność i zaszczyt!